Masterclass: SÅDAN SKABER DU SUCCÉS MED DIN KREATIVE VIRKSOMHED

Born​holmCraft​Weeks

15 sep 19:00–21:00
Hasle

Har du et håndværk du brænder for, en interesse du gerne ville kunne leve af eller måske allerede en kunsthåndværkervirksomhed du driver, og som du vil udvikle til en endnu bedre levevej, men er usikker på hvordan?

GodtBornholm og Bornholms Center for Kunsthåndværk har sammen tilrettelagt en Masterclass til netop denne situation, fordi virksomheder indenfor kunsthåndværk udgør en særlig branche og fordi, vi synes, den vejledning som er tilgængelig ofte, har et for stærkt kommercielt perspektiv eller tilsvarende et for stærkt kreativt perspektiv. Det at starte, drive og skalere en kunsthåndværkervirksomhed er jo netop noget, der foregår i spændet mellem disse to discipliner og tankegange. Derfor har vi besluttet at lave dette særlige tilbud for at hjælpe andre kreative ildsjæle med at starte, drive og udvikle deres kunsthåndværker-virksomheder.

Vi håber at se dig til Masterclass og vi glæder os til at blive klogere, mere innovative og mere entreprenante sammen med dig og skabe en stærkere kreativ branche.

Tilmelding: www.groenbechsgaard.dk/event

Adresse

Bornholms Center for Kunsthåndværk – Grønbechs Gård 4, 3790 Hasle

Pris

275 kr.

Billetter

Køb billet