Workshop for børn og familier: Art Relief

Born​holmCraft​Weeks

Kl. 14.30–16.00
10 sep. 12 sep.
Rønne

Tag familien med til et par timers sjov leg med materialer og kreativitet, hvor i laver et dejligt (ferie)minde. Vi arbejder med relieffer. Et relief er et skulpturelt arbejde på en fast plade, hvor der laves figurer eller former på og som kan hænges op på væggen.

Du laver et eller to vægrelieffer i beton. Vi arbejder med forskellige materialer som udsmykning i relieffet. Der er et udvalg af materialer til workshoppen, som du kan benytte dig af, men du er velkommen til at tage noget med selv, fx sten fra stranden eller blade fra skoven, som du måske har fundet her på øen eller hvad du finder på.

Bettina Prejsler er kunsthåndværker og laver smykker bl.a. ud af beton til daglig. Workshoppen afholdes i hendes værksted, hvor hun guider jer kyndigt igennem workshoppen.

Praktisk info:

Max 8 deltager pr. hold. Tilmelding nødvendigt for at være sikker på en plads. Du tilmelder dig til Bettina på mail: wiwolojewelrystudio@gmail.com. Prisen er 350 kr. pr. person.

Alle kan være med. Relieffernes størrelse er 14x14 cm. Max 2 relieffer pr. deltager. Relieffet skal tørre i 2-3 dage, når du er færdig. Hvis du ikke har mulighed for at hente dine relieffer 2-3 dage efter hos Bettina, kan du få det tilsendt med posten for 80 kr.

Værkstedet ligger på Kirkestræde 6, og der er indgang via Kapelvej gennem den sorte port, der er skilt på porten. 

Følg Bettina Prejsler og Wiwolo Jewelry Studio her

 

Adresse

Kirkestræde 6, 3700 Rønne

Pris

350,- pr. person

Arrangeret af

Wiwolo Jewelry Studio